Rólunk

Nem kívánom bő lére ereszteni a bemutatkozást, mert nem az a lényeg kik vagyunk, hanem az, hogy miben tudunk a hasznára lenni az ügyfelünknek, azaz, hogy mit tudunk. A teljesség kedvéért álljon itt egy két alapadat.

Betéti Társaságként az ingatlanközvetítő szakmában eltöltött másfél évtized után új alapokra helyezve, modern vállalatirányítás módszereket felhasználva, 2008. tavaszán családi vállalkozásként hoztuk létre a Minovár Kft.-t.

Remek időzítés volt, mint később kiderült, mert 2008 őszén kártyavárként omlott össze a világpiaci válság következtében Magyarországon az ingatlanpiac és az építőipar. Sajnos a problémakör tovább gyűrűzött és mára egy majdnem forgalomképtelen piaci körülményben kell tevékenységünket végezni. Nagyon sok régi kollégánknak kellett lehúznia a rolót, bezárni a vállalkozását. Kitartásunkat és elszántságunkat jelzi, hogy a Minovár Ingatlan a borzalmas körülmények között is működő képes és eredményes tudott maradni.

A Minovár Ingatlan az ingatlan piac vállalati területében tud magas színvonalú szolgáltatást nyújtani. Látogasson el a Minovár Ingatlan honlapjára, www.minovaringatlan.hu,  és böngésszen ajánlataink között.

Hálátlan ez az időszak, mert olyan szereplők is megjelentek a piacon, akik hiéna módjára rabolják le a hitelben megfeszített emberek vagyonát, minden etikai aggodalom nélkül. Ezen túlmenően az ingatlan közvetítő szakmában olyan hozzánemértést okozott a nagy ingatlaniroda hálózatok képzési rendszere, a tanácsadók gyors cseréje, hogy az emberek teljesen elvesztették bizalmukat a közvetítők felé. Saját maguk próbálkoznak. Azt gondoljuk, hogy számukra szeretnénk megoldást nyújtani új kezdeményezésünkkel melyben a magán embereknek nyílik lehetőségük meghirdetni lakó ingatlanjukat, tényleg vásárolni akaró magánemberek részére. Mindezek mellett pedig cégünk folyamatosan hírlevelében látja el tanácsokkal az ügyfeleket, illetve szükség esestén ügyvédi támogatással is segítheti a biztonságos adásvétel létrejöttét. Tudják, mert utólag nagyon nehéz, ha nem lehetetlen helyrehozni a hibákat. Magánemberként szeretné lakóingatlanát eladni, vagy ingatlant kíván vásárolni? Látogasson el honlapunkra, www.maganingatlanpiac.hu, ahol sikerrel megteheti!

Üdvözlettel:

Minorits Károly

ügyvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.